Ett snickeri i Karlskrona

Ett snickeri i Karlskrona

Hej på er igen allihopa och varmt välkomna. Jag har inte bott i Karlskrona mer än några månader och jag stortrivdes från allra första stund, både med staden och med huset som jag flyttat in i. Men med gamla hus får man räkna med överraskningar, och jag ska väl säga att jag en dag blev förskräckt när jag upptäckte att det var murkna brädor i trappan ner till källaren. Jag förstod att jag behövde finna något snickeri i Karlskrona innan någon skulle falla ner i betonggolvet som är nere i källaren. Frågan är bara till vem man vänder sig till när man inte känner till något snickeri i Karlskrona med omnejd på grund av att man är helt ny i stan. Jag gjorde i alla fall som så att jag hörde mig för bland mina nya kollegor om någon av dem kunde rekommendera mig något företag, och då blev jag tipsad om att vända mig till ett företag som heter Nickes Bygg & Anläggning. Med deras hjälp har jag nu fått snickrat en helt ny trappa som inte bara kommer att hålla under årtionden framöver, för det är även en snygg trapp som passar väl in i husets stil invändigt. Nu vet jag ju att flera av er som följer min blogg inte är från Karlskrona, men sedan jag flyttat till stan har det ändå blivit alltfler följare som kommer från Landskrona med omnejd, och skulle någon av er behöva ett snickeri i Landskrona så vill jag rekommendera er att ta kontakt med Nickes Bygg & Anläggning. De kan hjälpa er med det mesta inom både snickeri och bygg men även inom anläggning, till exempel erbjuda hjälp med alltifrån garageuppfarter till dränering. 


Kommentarer är stängda.