Loppis i Ed

Loppis i Ed

Hej på er alla den här soliga och varma förmiddagen och välkomna till ett inlägg som jag hade tänkt mig att jag skulle skriva innan jag åker och veckohandlar. Jag har hört att det är flera som tycker att det här med loppis och secondhand är något av det roligaste som finns, och när det gäller att hitta en loppis i Ed med omnejd så vill jag berätta att det finns ett företag som heter Vassvikens Gammalt & Nytt som jag har handlat av flera gånger. Tack vare att det här är en underbar loppis i Ed med massvis med grejer så har jag inrett hela lägenheten i en unik och personlig stil. Det är inte bara möbler jag hr köpt, även vaser, porslin och prydnadsföremål till en bråkdel av vad det hade kostat att köpa nya grejer. 

Det gläder mig att vi är så många som har fått upp ögonen för det här med att handla på loppis, eftersom det är som en livsstil. Det är en livsstil som fler personer verkligen borde få upp ögonen för då det är bra både för miljön och för plånboken. Sedan är det så tråkigt att de flesta personerna i Sverige inte vågar ta ut svängarna när det gäller inredning. De flesta hem ser likadana ut, ungefär som en möbelkatalog, men det är roligt att kunna visa vem man är genom att uttrycka sig genom inredning. Vassvikens Gammalt & Nytt har någonting för de flesta oavsett om man bara vill köpa någon liten grej eller ett helt möblemang. Det här är en loppis både i Ed och i många andra städer eftersom denna loppis åker runt i olika städer och tar med delar av sortimentet. Sedan har de en butik också som ligger i Ånimskog. 


Kommentarer är stängda.