Byggfirma i Boden

Byggfirma i Boden

Jag trivs så ofantligt bra i huset nu när det har blivit renoverat utifrån mina önskemål och behov, och jag tänkte att jag nu skulle ta och skriva ett inlägg om den byggfirma i Boden som renoverade, för det är en byggfirma i Boden med omnejd som jag verkligen vill tipsa er, mina fina läsare, om. Först ska jag väl i alla fall säga att namnet på denna byggfirma inget minde är än Liljeströms Bygg. 

För mindre än ett år sedan var jag ute en tur med bilen, det var en härlig söndag med klarblå himmel mitt i sommaren. Jag åkte på småvägar och njöt av alla vackra vyer, och helt plötsligt åkte jag förbi ett hus som var till salu. Direkt när jag såg huset så kände jag att det var det här huset jag ville bo i, jag föll pladask, och ringde till mäklaren på måndagen. Redan inom en vecka hade jag köpt huset, och ett par månader senare, i september flyttade jag in. Det var ett hus med potential, eller på ren svenska ett hus med renoveringsbehov. Nu har jag kommit så långt så att köket och vardagsrummet har renoverats och det var alltså Liljeströms Bygg som utförde denna renovering. Planlösningen är mer öppen eftersom en vägg slogs ut, och köket har blivit så otroligt modernt och snyggt, exakt så som jag ville ha det. Rom byggdes inte på en dag, och det finns fler renoveringsbehov i huset men det få bli om ett tag för just nu har jag inte råd att göra något mer. Jag har i alla fall bestämt, med tanke på vilken finfin hjälp som jag fick av Liljeströms Bygg, att anlita dem när det bli aktuellt med den fortsatta renoveringen. 

 


Kommentarer är stängda.